İlyas BERGAMA vefât etmiştir.


 Niğde'de amca çocukları arasında çıkan arazi tartışması kavgaya dönüştü, 25 yaşındaki M. .'nin bıçakladığı aynı yaştaki kuzeni İlyas Bergama öldü, ağabeyi H. Ö. B.'de bacağından yaralandı.

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Yenice Mahallesi'nde meydana geldi. M. B., ağabeyi 29 yaşındaki H. Ö. B., 19 yaşındaki yeğeni E. B. ve E.B.'nin ablasının eşi 27 yaşındaki R. T. ile birlikte amcasının oğlu İlyas Bergama'nın önünü kesti. Beldedeki bir arazinin kendilerine ait olduğunu iddia eden ve bundan dolayı aralarında husumet bulunan amca çocukları arasında aynı nedenle tartışma çıktı.

Tartışma büyüyerek kavgaya dönüşürken M. B., İlyas Bergama'yı 3 yerinden bıçaklayarak öldürdü, arbede sırasında ağabeyi H. Ö. B.'yi de kazayla bacağından yaraladı. İhbar üzerine beldeye jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi. Jandarma, olay yerinden kaçan M. B., E. B. ve R. T.'yi evlerine düzenledikleri operasyonla yakalayarak gözaltına alırken, arbede sırasında yaralanan H. Ö.B. ambulansla Niğde Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından İlyas Bergama'nın cesedi otopsi için Niğde Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.


                Haberin Kaynağı :

 

www.dundarli.com // http://www.dundarli.com

Ana Sayfa